miércoles, 5 de noviembre de 2014

CAMPANYA SOLIDÀRIA NADAL 2014


CAMPANYA SOLIDÀRIA NADAL 2014

“Que la crisi… no li prengui la il·lusió”


Una vegada més, i ja és la 8a Edició, Freebike, amb la col·laboració de Càritas, impulsa una campanya solidària per aconseguir que cap nen es quedi sense Bicicleta aquest Nadal.

Són molts els que a casa nostra tenim les bicicletes que un dia van fer gaudir als nostres fills, i que ja fa temps que van quedar arraconades.

La iniciativa de Freebike es basa en promoure una recollida d’aquestes bicicletes que ja no utilitzem, amb l’objectiu de posar-les a disposició de famílies amb precària situació econòmica que tenen fills entre 4 i 12 anys, i a qui molt difícilment aquest Nadal podran regalar la tan desitjada bicicleta.

* Càritas*, un col·laborador necessari
Càritas la organització no governamental que més en contacte està amb la gent desafavorida, és la garantia de que totes aquestes bicicletes arribaran a qui més les necessita.

* Nadal 2014, 8a. Edició, objectiu: 30 bicicletes
Vam començar l’any 2006, i des d’aleshores hem tingut la satisfacció de lliurar bicicletes a 145 famílies. Enguany ens hem fixat l’objectiu de lliurar 30 bicicletes a 30 nens i nenes.

* Com col·laborar-hi?
Hi ha dues formes de col·laborar:
* Portant la bicicleta que ja no utilitzes, nosaltres la reparem i la posem a punt per lliura-la en perfecte estat.
* Comprant a la nostra botiga, doncs un 2% de les compres que realitzis durant elperíode de Nadal el destinarem a la campanya solidària.

Amb la teva col·laboració, evitarem que “la crisi li prengui la il·lusió”.


*Interessats trucar al 972-352572/636656821 (demanar per Jaume Sagrera).

















0 comentarios:

Publicar un comentario